aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΡονάλντο: «Δεν υπάρχει Μουντιάλ χωρίς Πορτογαλία»

Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει Μουντιάλ χωρίς Πορτογαλία»

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Βόρεια Μακεδονία στον τελικό των playoff των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην συνέντευξη τύπου, δήλωσε πως είναι σίγουρος για την νίκη, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς Πορτογαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αισθανόμαστε σίγουροι. Μετά από αυτό που είδα στο παιχνίδι με την Τουρκία, η ομάδα θέλει πολύ να είναι στα καλύτερά της αύριο (σ.σ. σήμερα) και γι’ αυτό τους βλέπω όλους προετοιμασμένους. Εάν είναι για τη Βόρεια Μακεδονία το παιχνίδι της ζωής τους, είναι επίσης και για εμάς και απευθύνω έκκληση στους φιλάθλους, ευχαριστώντας τους για την αγάπη που έδειξαν σε όλο το παιχνίδι με την Τουρκία. Αυτό που ζητάω είναι να το κάνουν με τον ίδιο τρόπο ή και περισσότερο, από τον ύμνο.

Τώρα μιλάω σοβαρά. Πήγα για ύπνο χθες σκεπτόμενος ότι θα ήθελα να ξεκινήσει ο ύμνος και να σταματήσει η μουσική, να τραγουδάμε όλοι μαζί χωρίς μουσική για να δείξουμε την αποφασιστικότητα που έχουμε. Είμαι σίγουρος ότι αν οι Πορτογάλοι είναι μαζί μας αύριο όπως ήταν την Πέμπτη, θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

Πάντα υπάρχει πίεση σε έναν επαγγελματία παίκτη, αλλά νομίζω ότι είναι όλοι προετοιμασμένοι. Θέλαμε πολύ να παίξουμε σε αυτόν τον τελικό. Ξέρω ότι πιστεύεται ότι θα είναι πιο εύκολο τώρα που δεν είναι η Ιταλία, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Τους άξιζε να είναι εδώ, αλλά αν κάνουμε κόλαση εδώ στο Ντραγκάο, θα κάνουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα»

«Είναι ένας τελικός και είμαστε έτοιμοι. Εάν είμαστε φαβορί; Πάντα θεωρώ τον εαυτό μου φαβορί αγαπημένο, είτε εντός ι είτε εκτός. Ξέρουμε ήδη ότι αν κερδίσουμε θα πάμε Μουντιάλ, αν χάσουμε είμαστε εκτός.

Έχουμε ευθύνη να είμαστε θετικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Βόρεια Μακεδονία έκανε την έκπληξη, το έκανε σε πολλά παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι αύριο δεν θα μας εκπλήξει, η Πορτογαλία θα είναι καλύτερη και θα πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νιώθω καλά, ως συνήθως. Άλλη μια μέρα που θα είμαι προετοιμασμένος, εγώ και οι συμπαίκτες μου. Δεν υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Πορτογαλία, εδώ δεν υπάρχουν άτομα, είμαστε μία ομάδα, όλοι μαζί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ