aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Ριβάλντο σε Νεϊμάρ: «Μην τους ακούς, συνέχισε να πέφτεις»

Ριβάλντο σε Νεϊμάρ: «Μην τους ακούς, συνέχισε να πέφτεις»

Ο Νεϊμάρ βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για τις… βουτιές του στη διάρκεια του Μουντιάλ, ωστόσο ο Ριβάλντο στέκεται στο πλευρό του.

O παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι δεν αντιλαμβάνεται τις επικρίσεις που δέχεται ο σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας και μάλιστα τον προέτρεψε να κλείσει τα αυτιά του και να συνεχίσει να συμπεριφερέται μέσα στο γήπεδο όπως έκανε μέχρι τώρα.

«Νεϊμάρ, συνέχισε να παίζεις όπως πάντα και μην σε απασχολούν τα σχόλια που κάνουν άνθρωποι από άλλες εθνικές ομάδες, που έχουν ήδη γυρίσει στα σπίτια τους» είπε ο Ριβάλντο και συνέχισε:

«Αν πρέπει να αποφύγεις έναν αντίπαλο, να το κάνεις. Αν πρέπει να πετύχεις ένα γκολ, να το πετύχεις. Αν πρέπει να πέσεις επειδή σου έγινε φάουλ, να πέσεις. Και αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο μένοντας πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, να το κάνεις. Επειδή όλοι κάνουν το ίδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ