aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΡέινα: Εκτέλεσε κόρνερ με προστασία από Αστυνομία με «βροχή» αντικειμένων! (vid)

Ρέινα: Εκτέλεσε κόρνερ με προστασία από Αστυνομία με «βροχή» αντικειμένων! (vid)

Ο κόσμος του Ελ Σαλβαδόρ έδειξε γιατί κάθε αντίπαλος της εθνικής τους ομάδας περνάει δύσκολες στιγμές στο Estadio Cusclatan, με τον Τζίο Ρέινα των ΗΠΑ να εκτελεί κόρνερ με προστασία από τις ασπίδες των Αστυνομικών!

Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ έμεινε στο 0-0 απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και ο Τζίο Ρέινα της Ντόρτμουντ βίωσε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Πηγαίνοντας να εκτελέσει κόρνερ, είδε Αστυνομικούς να τον πλησιάζουν και να τον προστατεύουν με τις ασπίδες τους από τα αντικείμενα που εκτόξευε ο κόσμος από τις εξέδρες.

Οι οπαδοί του Ελ Σαλβαδόρ έδειξαν εξ αρχής τις άγριες διαθέσεις τους και τη στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός…

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Γίνε πρόεδρος, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα.

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ