aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προλαβαίνει το Μουντιάλ ο Άλβες

Εντατική θεραπεία για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες θα χρειαστεί ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντάνι Άλβες, μετά τον τραμαυτισμό του στο γόνατο στη διάρκεια του χθεσινοβραδινού τελικού κυπέλλου Γαλλίας.

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου, πάντως, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι ο παίκτης θα αποθεραπευτεί έγκαιρα και θα ενισχύσει την Εθνική Βραζιλίας στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Λίγο πριν τη λήξη του τελικού με την Λες Ερμπιερζ ο 35χρονος άσος αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο κι αρχικά εκφράστηκαν ανησυχίες για τη συμμετοχή του στο επερχόμενο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου.

Ο εκπρόσωπος του Άλβες καθησύχασε τους πάντες, τονίζοντας ότι ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός ώστε να στείλει τον παίκτη στο χειρουργείο και μετά από τρεις εβδομάδες θεραπείας θα είναι πανέτοιμος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Τίτε, αναμένεται να ανακοινώσει την 23μελή αποστολή για τα γήπεδα της Ρωσίας την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ