aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΠροκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Κομβικό σημείο για τα εισιτήρια

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Κομβικό σημείο για τα εισιτήρια

Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα και αύριο η… κούρσα των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στην Ευρωπαϊκή Ζώνη. Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές του τρέχοντος «παραθύρου», στη διάρκεια του οποίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό η μάχη για τα δέκα απευθείας εισιτήρια για το Κατάρ (άλλα τρία θα δοθούν μέσω πλέι οφ).

Η εθνική Ελλάδας έχει το δεύτερο και τελευταίο της ρεπό την 4η αγωνιστική και, καθώς ετοιμάζεται για τα κρίσιμα ματς με το Κόσοβο (5/9 στην Πρίστινα) και τη Σουηδία (8/9 στο ΟΑΚΑ), θα έχει τα μάτια της στραμμένα στη «Friends Arena» της Σόλνα, όπου διεξάγεται αύριο το ντέρμπι κορυφής του Β’ ομίλου, μεταξύ της Σουηδίας και της Ισπανίας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία υποδέχεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας τη Βουλγαρία, με στόχο να συμπληρώσει 35 διαδοχικά ματς αήττητη και να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ της Ισπανίας και της Βραζιλίας. Ο Λουίς φαν Γκάαλ αρχίζει την τρίτη θητεία του στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας με ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς στο Όσλο, απέναντι στη Νορβηγία, η Αγγλία μπορεί σε μεγάλο ποσοστό να «κλειδώσει» την πρόκριση με νίκη επί της Ουγγαρίας στη Βουδαπέστη, ενώ η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία έχει θεωρητικά εύκολο έργο στο «Σταντ ντε Φρανς» απέναντι στη Βοσνία.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις του 10ου ομίλου, όπου προπορεύεται με το απόλυτο νικών η Αρμενία (!), ακολουθούμενη από τα Σκόπια (οι δυο τους αναμετρώνται στα Σκόπια) και τη Γερμανία, η οποία αναμένεται να περάσει εύκολα το εμπόδιο του Λιχτενστάιν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ