aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΠροκλητικός φαν ντερ Φάαρτ: «Εύκολα 3-0 η Ολλανδία την Αργεντινή»

Προκλητικός φαν ντερ Φάαρτ: «Εύκολα 3-0 η Ολλανδία την Αργεντινή»

Μια… ακραία πρόβλεψη για τον αποψινό προημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Ολλανδία έδωσε ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ. Ο παλαίμαχος μέσος των «οράνιε» περιμένει εύκολη επικράτηση της χώρας του.

«Ο Μέσι έδειξε την αξία του και πάλι, αλλά οι συμπαίκτες τριγύρω του δεν είναι και τόσο σπουδαίοι. Εύκολη νίκη, 3-0 για την Ολλανδία», τόνισε ο φαν ντερ Φάαρτ, που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε και στη Ρεάλ.

Όσο για τον ηγέτη της Αργεντινής, με τον οποίο είχε βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπος; «Δεν μπορούσες να τον πιάσει. Ήθελες να τον κλωτσήσεις και είχε ήδη φύγει. Του βάζαμε πάνω του τον Ράμος. Όπου πηγαίνει πρέπει να τον ακολουθείς, ακόμη και στην τουαλέτα. Τώρα είναι πιο αργός και περπατά περισσότερο, αλλά μπορεί και πάλι να κάνει μια καθοριστική ενέργεια. Ο Ρονάλντο βασίζεται κυρίως στο σώμα του και στα γκολ, αλλά ο Μέσι είναι πολλά περισσότερα από απλώς σκόρερ», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ