aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPolitico: «Η Σ. Αραβία προσφέρεται να φτιάξει τρία γήπεδα στην Ελλάδα για το Μουντιαλ 2030»

Politico: «Η Σ. Αραβία προσφέρεται να φτιάξει τρία γήπεδα στην Ελλάδα για το Μουντιαλ 2030»

Την πληροφορία ότι η Σαουδική Αραβία έχει προσφερθεί να κατασκευάσει τρία γήπεδα στην Ελλάδα για το Μουντιάλ του 2030 μεταφέρει σήμερα η ιστοσελίδα, Politico.

Στο σχετικό αυτό δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για μια κίνηση με την οποία η Σαουδική Αραβία προσπαθεί να… αγοράσει την στήριξη της χώρας μας και της Αιγύπτου στην προσπάθειά που θα καταβάλει να αναλάβει αυτή την διοργάνωση του Μουντιάλ του 2030.

Όπως επισημαίνει δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα κάποια συμφωνία μεταξύ των χωρών στην συγκεκριμένη πρόταση που έχει κάνει η Σαουδική Αραβία, η οποία επιθυμεί να αναλάβει τη διοργάνωση αυτή καθώς στόχος της να αναδείξει την παρουσία της σε μια φιλόδοξη στρατηγική που έχει να κυριαρχήσει σε μεγάλα αθλήματα με διοργανώσεις που έχουν παγκόσμια απήχηση.

Το δημοσίευμα αυτό εμπλέκει και την παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σαουδική Αραβία, τον περασμένο Ιούλιο με τον διάδοχο του θρόνου στη χώρα, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ