aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα«Πετσοκόβει» την εθνική ομάδα ο γερμανικός Τύπος: «Ντροπή-Το τέλος ενός ποδοσφαιρικού έθνους»

«Πετσοκόβει» την εθνική ομάδα ο γερμανικός Τύπος: «Ντροπή-Το τέλος ενός ποδοσφαιρικού έθνους»

Για ντροπή και το τέλος ενός ποδοσφαιρικού έθνους μιλούν μεταξύ άλλων τα γερμανικά ΜΜΕ την επόμενη μέρα του αποκλεισμού της εθνικής ομάδας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Γερμανοί δεν μπορούν να χωνέψουν πώς η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2014 έμεινε εκτός από τη φάση των ομίλων στις δύο επόμενες διοργανώσεις.

«Λίγα χιλιοστά, αλλά στην πραγματικότητα χιλιόμετρα μακριά από το να είμαστε στους καλύτερους του κόσμου. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ήταν η τυχερή νίκη της Κόστα Ρίκα κόντρα στην Ιαπωνία που έδωσε το δικαίωμα στην Γερμανία να πιστεύει ότι μπορεί να περάσει στους 16 στην τελευταία αγωνιστική», αναφέρει το Spiegel.

«Το τέλος ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού έθνους. Μετά το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία πιστεύαμε ότι δεν μπορεί να γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Από σήμερα ξέρουμε ότι μπορεί: Γίνεται και χειρότερο. Είναι ντροπή», τονίζει με τη σειρά της η Bild.

Το Kicker κάνει λόγο για «μια από τις μεγαλύτερες ντροπές στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου», ενώ η Frankfurter Allgemeine Zeitung επισημαίνει «Η Γερμανία ξανά στην άβυσσο, η επόμενη καταστροφή» και η Zeit υπογραμμίζει «Ξανά εκτός από την πρώτη φάση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ