aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018«Πετεινοί» για πρωτιά, «Βίκινγκ» για πρόκριση

«Πετεινοί» για πρωτιά, «Βίκινγκ» για πρόκριση

Για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ, θα αναμετρηθούν σήμερα (17:00) οι Δανία και Γαλλία. Η αναμέτρηση θα γίνει για την 3η αγωνιστική στο Λουζνίκι της Μόσχας και οι «πετεινοί» έχουν πλεονέκτημα, καθώς τους αρκεί η ισοπαλία για να πάρουν την πρώτη θέση και να αποφύγουν την Κροατία στη «φάση των 16», και -ενδεχομένως- να πέσουν στην Αργεντινή.

Από την πλευρά τους, οι Δανοί, θέλουν μόνο νίκη για να είναι αυτοί πρώτοι, ενώ με ισοπαλία θα είναι δεύτεροι και σε περίπτωση ήττας και ενδεχόμενης νίκης της Αυστραλίας επί του Περού, η πρόκριση θα κριθεί στην διαφορά τερμάτων.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα αποφασίσει πριν τον αγώνα εάν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στο Περού. Θεωρείται δεδομένο πως θα διατηρήσει το 4-2-3-1. Όσον αφορά στους Σκανδιναβούς, ο Άγκε Χαρέιντε θα παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή 11άδα, ώστε να διεκδικήσει με τις μέγιστες πιθανότητες την πρόκριση στην επόμενη βάση. Διαιτητής: Σάντρο Ρίτσι (Βραζιλία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ