aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018«Πεντάμορφο» το Βέλγιο, σκόρπισε την Τυνησία! (vid)

«Πεντάμορφο» το Βέλγιο, σκόρπισε την Τυνησία! (vid)

Αζάρ και Λουκάκου διέλυσαν την Τυνησία πετυχαίνοντας από δύο γκολ έκαστος και το Βέλγιο προκρίθηκε από σήμερα στην φάση των νοκ άουτ. Αξιόμαχη η Τυνησία που πέτυχε δύο γκολ αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των Βέλγων με το 5-2 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Το Βέλγιο μπήκε από την αρχή δυνατά και μόλις στο 5′ κέρδισε πέναλτι με τον Αζάρ να το εκτελεί έυστοχα 2 λεπτά αργότερα και να ανοίγει το σκορ για τους Βέλγους. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και στο 16′ ο Λουκάκου έκανε και το 2-0 από πάσα του Μέρτενς και φάνηκε να καθαρίζει το ματς.

Σχεδόν με τη σέντρα, στο 18′ η Τυνησία μείωσε με τον Μπρον σε 2-1 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ και κάπου εκεί το Βέλγιο έδειξε να αποσυντονίζεται. Οι Τυνήσιοι απειλούσαν κυρίως με μακρινά σουτ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και το 3-1 πάλι από τον Λουκάκου που έφτασε τα 4 γκολ στο Μουντιάλ κι έπιασε τον Ρονάλντο στην κορυφή των σκόρερ της διοργάνωσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αζάρ έκανε το 4-1 στο 51′ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα της Τυνησίας και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τους Βέλγους να έχουν το μυαλό τους στο ματς με την Αγγλία που θα κρίνει λογικά την πρωτιά του ομίλου. Έπρεπε να φτάσουμε στο 76΄για να χάσει 3 ευκαιρίες σε 5 λεπτά ο Μπατσουαγί με πιο μεγάλη αυτή του 79′ που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα 3 μέτρα. Τελικά βρήκε το γκολ ο παίκτης της Ντόρτμουντ στο 90′ με προβολή από κοντά για να κάνει το τελικό 5-2, 3 λεπτά μετά ο Καζρί με σουτ εντός περιοχής.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ