aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΠέδρι: «Να... ζυγίζει περισσότερο η φανέλα για τις επόμενες γενιές»

Πέδρι: «Να… ζυγίζει περισσότερο η φανέλα για τις επόμενες γενιές»

Έναν και μοναδικό στόχο έχει βάλει ο Πέδρι για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο οποίος είναι η φανέλα να είναι πιο βαριά στο τέλος της διοργάνωσης.

Ο 20χρονος μέσος, σε συνέντευξη που έδωσε στην «MARCA», εξέφρασε την επιθυμία του να προστεθεί ένα ακόμη αστέρι στο έμβλημα της εθνικής Ισπανίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει ένα αισιόδοξο και καθησυχαστικό μήνυμα προς τους φιλάθλους, ζητώντας τους να μείνουν ήσυχοι και να εμπιστευτούν την ομάδα που θα υπερασπιστεί τη φανέλα με όλους τους τρόπους.

«Το αστέρι δεν ζυγίζει τόσο πολύ, τουλάχιστον για μένα. Είναι μια όμορφη ανάμνηση (η κατάκτηση του Μουντιάλ το 2010) και ελπίζω να προσθέσουμε ακόμη ένα αστέρι, ώστε η φανέλα να ζυγίζει περισσότερο για τις επόμενες γενιές», σχολίασε ο Πέδρι. «Θα έλεγα στους φιλάθλους μας ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, θα είμαστε μια ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε τη φανέλα. Να είναι ήρεμοι και όλα θα πάνε καλά», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ