aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΠαρών και ο πρόεδρος Λούλα στο λαϊκό προσκύνημα του Πελέ

Παρών και ο πρόεδρος Λούλα στο λαϊκό προσκύνημα του Πελέ

Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι έχουν τιμήσει τη μνήμη του Πελέ περνώντας από το λαϊκό προσκύνημα που γίνεται χθες το πρωί στο γήπεδο της Σάντος για τον θρύλο του ποδοσφαίρου, που την περασμένη Πέμπτη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Ανάμεσά τους και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα Ντα Σίλβα, ο οποίος έφτασε στο «Βίλα Μπελμίρο», περίμενε υπομονετικά τη σειρά του και προσκύνησε το φέρετρο με την σορό του «Rei».

«Λίγοι Βραζιλιάνοι εκπροσώπησαν τόσο καλά τη χώρα μας, όπως ο Πελέ», ανέφερε για τον Πελέ ο Λούλα Ντα Σίλβα, που έφτασε με ελικόπτερο στο χώρο του λαϊκού προσκυνήματος.

Αργότερα μέσα στη μέρα θα γίνει σε στενό κύκλο η ταφή του Πελέ στον οικογενειακό τάφο, που έχει θέα στο γήπεδο της Σάντος, όπου πέρασε 19 χρόνια της τεράστιας καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ