aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΠαράπονα από Αργεντινή και Αυστραλία για το πρόγραμμα των νοκ άουτ

Παράπονα από Αργεντινή και Αυστραλία για το πρόγραμμα των νοκ άουτ

Αργεντινή και Αυστραλία συνέθεσαν ένα από τα πρώτα, χρονικά, ζευγάρια των νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται το βράδυ του Σαββάτου (03/12) στις 21:00.

Κάτι που σημαίνει πως είχαν τρεις μέρες για να προετοιμαστούν, με τις δύο πλευρές να αντιδρούν. Ο βοηθός του Γκρέιαμ Άρνολντ, Ρενέ Μόιλενστιν, αναρωτήθηκε «πώς γίνεται μια διοργάνωση τέτοιου πρεστίζ να έχει τέτοιο προγραμματισμό», με τον Λιονέλ Σκαλόνι από την πλευρά του να έχει δηλώσει πως «πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα μπορούσαμε να έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούμε».

Υπενθυμίζεται πως το φετινό Μουντιάλ έχει διάρκεια 29 ημερών και όχι 32 όπως συνέβη στις προηγούμενες περιπτώσεις, κατόπιν συμφωνία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με τις ευρωπαϊκές λίγκες που έχουν διακόψει τη δράση τους από τις αρχές Νοεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ