aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΠαραμένουν αμφίβολοι Ντι Μαρία, Ντε Πολ - Oι δύο δοκιμές του Σκαλόνι

Παραμένουν αμφίβολοι Ντι Μαρία, Ντε Πολ – Oι δύο δοκιμές του Σκαλόνι

Ερωτηματικά παραμένουν για τον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Ολλανδία οι Ντι Μαρία και Ντε Πολ. Παρότι έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής τελευταίας προπόνησης πριν το ματς με τους «οράνιε», δεν πιέστηκαν ώστε να μην επιβαρυνθούν και ο Λιονέλ Σκαλόνι προβληματίζεται για το αν θα τους χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα.

Αν κάποιος αυτή τη στιγμή από τους δύο συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός απέναντι στην ομάδα του Φαν Χάαλ, αυτός είναι ο Ντε Πολ που δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τον Ντι Μαρία.

Την ίδια ώρα, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διτέρματος, ο Σκαλόνι δοκίμασε αρκετά πράγματα, αλλάζοντας διαρκώς ποδοσφαιριστές σε θέσεις ενώ δοκίμασε και δύο σχήματα.

Στο 4-3-3 που δοκίμασε αρχικά, οι επιλογές ήταν οι εξής: Εμ. Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο – Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες, ΜακΆλιστερ – Μέσι, Άλβαρες, Ντι Μαρία.

Στο 5-3-2 που δούλεψε, επίσης, οι επιλογές ήταν οι παρακάτω: Εμ. Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Λισ. Μαρτίνες, Ακούνια – Φερνάντες, Παρέδες, ΜακΆλιστερ – Μέσι, Άλβαρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ