aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Παίξε Μουντιάλ με το πρωτοποριακό BUILD & BET στην Bet on Alfa

Παίξε Μουντιάλ με το πρωτοποριακό BUILD & BET στην Bet on Alfa

Οι «16» ομάδες που συνεχίζουν στο Παγκοσμίου Κυπέλλου προετοιμάζονται για τα νοκ άουτ.

Η πρωτοποριακή επιλογή της Bet on Alfa Build & Bet που έχει κάνει πολύ πιο απολαυστικές τις στοιχηματικές ενέργειες σας κατά τη διάρκεια της κορυφαίας διοργάνωσης στον πλανήτη θα συνεχιστεί μέχρι το φινάλε του Μουντιάλ. Μέσω του Build & Bet έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε πολλές στοιχηματικές επιλογές για κάθε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας σύμφωνα με τις στοιχηματικές επιλογές που θα κάνετε. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι διαθέσιμη για κάθε αγώνα της μεγάλης διοργάνωσης που θα μας κρατήσει συντροφιά από σήμερα μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Το Build & Bet αγκαλιάστηκε από τον κόσμο που αξιοποίησε αυτή την πρωτοποριακή επιλογή και αναμένεται να συνεχίσει να το κάνει και στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μπορείτε για παράδειγμα να προβλέψετε τον νικητή κάποιου ματς, σε συνδυασμό με τον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει, ποδοσφαιριστή που θα δεχτεί κίτρινη ή κόκκινη κάρτα, το κατά πόσο θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, πόσα κόρνερ θα δοθούν στο ματς, αν θα υπάρχει δοκάρι, η μέθοδος που θα σημειωθεί γκολ και άλλες επιλογές. Η συγκεκριμένη επιλογή σας δίνει την ευκαιρία με μικρό ποντάρισμα να έχετε πολύ μεγάλα κέρδη αν κάνετε σωστές προβλέψεις στο πρωτοποριακό Built & Bet που φέρνει κοντά σας η Bet on Alfa.

Δείτε πιο κάτω δύο παραδείγματα για να κατανοήσετε καλύτερα το Build & Bet.

Μπείτε στο www.betonalfa.com.cy ή σε ένα πρακτορείο της Bet on Alfa και απολαύστε τη νέα της πρωτοποριακή υπηρεσία.

Προσφέρονται από την BET ON ALFA και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ