aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΟριστικά χωρίς Ιμπραΐμοβιτς η Σουηδία - Στη θέση του o Γκιόκερες

Οριστικά χωρίς Ιμπραΐμοβιτς η Σουηδία – Στη θέση του o Γκιόκερες

Ήταν το αναμενόμενο και πήρε επίσημη μορφή, καθώς οριστικά χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα παραταχθεί η εθνική Σουηδίας κόντρα σε Κόσοβο και Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 40χρονος επιθετικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ωστόσο όπως δήλωσε ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, ο θρυλικός άσος θα παραμείνει στο Μιλανέλο για να ξεκουραστεί και να επανέλθει ομαλά στην ενεργό δράση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει αγωνιστεί μόλις 30 λεπτά τη φετινή σεζόν, χρονικό διάστημα στο οποίο πρόλαβε να σκοράρει, αλλά οι ενοχλήσεις που έχει στον αχίλλειο τον έχουν αφήσει εκτός πλάνων των «ροσονέρι».
Αντικαταστάτης του «Ίμπρα» θα είναι ο 23χρονος επιθετικός της Κόβεντρι, Βίκτορ Γκιόκερες, που έχει εννιά γκολ σε 11 εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ