aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΟπαδοί της Αργεντινής πέταξαν χελωνονιντζάκι στον Μέσι λόγω… Εμπαπέ - Η αντίδρασή του

Οπαδοί της Αργεντινής πέταξαν χελωνονιντζάκι στον Μέσι λόγω… Εμπαπέ – Η αντίδρασή του

Ένα απίθανο σκηνικό καταγράφηκε στη διάρκεια της… περιοδείας της Αργεντινής με ανοιχτό πούλμαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, μετά την επιστροφή της αποστολής με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Κατάρ.

Ο Λιονέλ Μέσι κάποια στιγμή δέχτηκε ένα παράξενο… δώρο από κάποιον φίλαθλο. Ήταν ένα λούτρινο χελωνονιντζάκι, το οποίο όταν αντίκρισε ο 35χρονος άσος γέλασε και επέστρεψε στον αποστολέα του.

Προφανώς η επιλογή του συγκεκριμένου λούτρινου δεν ήταν τυχαία, αλλά ήταν ένα πικάρισμα προς τον Κιλιάν Εμπαπέ, μεγάλο αντίπαλο της Αργεντινής στον τελικό με τη Γαλλία, καθώς πολλοί θεωρούν ότι φυσιογνωμικά θυμίζει χελωνονιντζάκι.

Ο «Λέο» επειδή μάλλον δεν ήθελε να παρεξηγηθεί με τον συμπαίκτη του στην Παρί, δεν δέχτηκε το δώρο, αλλά δεν απέφυγε και το χαμόγελο, όπως και οι συμπαίκτες του που είδαν το σκηνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ