aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018ΟΛΑ για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ΠΑΙΖΟΥΝ στην BET ON ALFA

ΟΛΑ για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ΠΑΙΖΟΥΝ στην BET ON ALFA

Η ώρα της στέψης έφτασε για τη νέα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια καθώς στις 18:00 θα γίνει ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία. Δύο ομάδες έφτασαν μέχρι το τέλος και θα τα δώσουν όλα για να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μπορείτε να βρείτε στην Bet on Alfa ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τον μεγάλο τελικό, ενώ μέσα από την επιλογή Build & Bet μπορείτε να κάνετε συνδυασμό επιλογών για τον τελικό και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

Η Γαλλία είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη με απόδοση 1.85 για να κερδίσει στο 90λεπτό του τελικού, ενώ η νίκη της Κροατίας προσφέρεται στην Bet on Alfa στο 4.70 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.10.

Για τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν στον τελικό προσφέρονται οι πιο κάτω αποδόσεις:

Over 1.5 Goals:         1.55     Under 1.5 Goals: 2.35

Over 2.5 Goals:         2.70     Under 2.5 Goals: 1.45

Over 3.5 Goals:         5.30     Under 3.5 Goals: 1.15

Over 4.5 Goals:         12.00   Under 4.5 Goals: 1.04

Η επιλογή Goal – Goal προσφέρεται στο 2.35.

Μπορείτε επίσης στην Bet on Alfa να βρείτε αποδόσεις για τη μέθοδο με την οποία θα κατακτήσει μια από τις δύο ομάδες το Παγκόσμιο Κύπελλο, το χρονικό σημείο που θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, τα κόρνερ του αγώνα και άλλες πολλές επιλογές.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν της Γαλλίας με απόδοση 5.30 προβάλλει σαν ο επικρατέστερος ποδοσφαιριστής για να πετύχει το πρώτο γκολ του μεγάλου τελικού και ακολουθούν ο Μπαπέ με 6.40 και ο Ζιρού με 6.70. Από πλευράς Κροατίας ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει απόδοση 9.00 και ο Ιβάν Πέρισιτς 9.40.

Από την BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ