aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΟι εμφανίσεις του Zίγιετς  με το Μαρόκο φέρνουν νέους μνηστήρες

Οι εμφανίσεις του Zίγιετς  με το Μαρόκο φέρνουν νέους μνηστήρες

Το Μαρόκο έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στο Μουντιάλ και δίχως αμφιβολία ένας από τους πρωταγωνιστές του είναι και ο Χακίμ Ζιγιές.

Ο μέσος της Τσέλσι δεν έχει βρει το ρόλο που θα ήθελε στους μπλε και ήδη αρκετές ομάδες ρίχνουν διακριτικές ματιές στην περίπτωσή του. Στο Μουντιάλ μετρά 4 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ σε 376 λεπτά.

Την ίδια ώρα είχε αγωνιστεί μόλις 270 λεπτά σε εννιά αγώνες με την Τσέλσι δίχως να προσθέσει κάτι άλλο στην στατιστική του. Το συμβόλαιό του με τους μπλε τρέχει μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο δύσκολα θα μείνει μέχρι τότε εκεί αν δεν αλλάξει κάτι.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η Μίλαν. Είναι εκείνη που έχει επανέρθει δυναμικά στο προσκήνιο και παρακολουθεί την περίπτωσή του, ωστόσο δεν είναι η μοναδική.

Από τις ομάδες που έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον είναι και η Τότεναμ η οποία είχε προσπαθήσει να τον αγοράσει και την περσινή περίοδο δίχως επιτυχία. Όπως και να έχει αναμένονται εξελίξεις αμέσως μετά το Μουντιάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ