aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Οι… ελάχιστες πιθανότητες να πάρει η Αγγλία το Μουντιάλ (pic)

Οι… ελάχιστες πιθανότητες να πάρει η Αγγλία το Μουντιάλ (pic)

Δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά για την εθνική ομάδα της Αγγλίας τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε εταιρία στατιστικής αναφορικά με τις πιθανότητες που έχουν οι 32 ομάδες για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μία εβδομάδα πριν την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ, η «Gracenote» έδωσε στη δημοσιότητα την εκτίμησή της για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Με βάση την συγκεκριμένη έρευνα, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ συγκεντρώνει μόλις 4% πιθανότητες να φτάσει στην κορυφή του κόσμου φέτος, ποσοστό μικρότερο από το Περού (και εδώ αρχίζουν οι ενστάσεις όσων ανέκαθεν διαφωνούν με την… αλήθεια των αριθμών στο ποδόσφαιρο).

Πρώτο φαβορί δίνεται η Βραζιλία (21%) και την ακολουθούν οι Ισπανία (10%), Γερμανία (8%), Αργεντινή (8%) και Γαλλία (6%).

Η Κολομβία βρίσκεται-μαζί με το Περού-επίσης μπροστά από τους Άγγλους, οι οποίοι είναι στην 8η θέση της σχετικής λίστας, έχοντας τις ίδιες πιθανότητες κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου με το Βέλγιο και την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία.

Τα «τρία λιοντάρια» είναι στον ίδιο όμιλο με τους Βέλγους, όντας τα δύο φαβορί για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης με 47%. 32% έχει η Τυνησία και 26% ο Παναμάς.

inner

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ