aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018O Σουάρες τα έχανε, ο Σαλάχ τα... έβλεπε, ο Χιμένες το κόλλησε! (vid)

O Σουάρες τα έχανε, ο Σαλάχ τα… έβλεπε, ο Χιμένες το κόλλησε! (vid)

Η Αίγυπτος δεν είχε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στον πάγκο, όμως το πάλεψε μέχρι τέλους. Η Ουρουγουάη είχε ευκαιρίες, δοκάρι στο 88′ και τελικά ο στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε την λύση.

Έτσι, οι Λατινοαμερικάνοι έχουν κατάφεραν να φτάσουν με το… καλημέρα τους τρεις βαθμούς στην διοργάνωση και να φιγουράρουν, μαζί με την οικοδέσποινα Ρωσία, στην κορυφή του πρώτου ομίλου. Έχοντας κάνει δηλαδή ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, παρότι βρισκόμαστε μόλις στην πρώτη αγωνιστική.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται και η παρουσία του Ουάρντα στο βασικό σχήμα της Αιγύπτου, με τον άσο του ΠΑΟΚ να έχει και μια καλή στιγμή στο ξεκίνημα του αγώνα, μέχρι που αντικαταστάθηκε οκτώ λεπτά πριν τη λήξη.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Ρωσία 3 (5-0)

2. Ουρουγουάη 3 (1-0)

3. Αίγυπτος 0 (0-1)

4. Σαουδική Αραβία 0 (0-5)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ