aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΟ Σέζνι αποκάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν τον Εμπαπέ οι Πολωνοί

Ο Σέζνι αποκάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν τον Εμπαπέ οι Πολωνοί

Ο Σέζνι αποκάλυψε τον τρόπο που η Πολωνία μπορεί να σταματήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, στην επικείμενη μάχη της Πολωνίας με τη Γαλλία για τους “16” του Μουντιάλ 2022.

Ο Βόιτσιεχ Σέζνι μίλησε σε μέσα της Πολωνίας μετά την ήττα από την Αργεντινή και την πρόκριση της ομάδας του στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ 2022, όπου θα αναμετρηθεί με τη Γαλλία για τους “16”.

Ο Πολωνός κίπερ της Γιουβέντους αναγνώρισε την ανωτερότητα των πρωταθλητών κόσμου, ωστόσο είχε διάθεση για χιούμορ στο πώς θα σταματήσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ.

“Η Γαλλία είναι το μεγάλο φαβορί, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προκριθούμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στην ερώτηση στο πώς θα σταματήσουν τον Εμπαπέ ήταν μονολεκτική “Εγώ”, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να γελά, έχοντας διάθεση για χιούμορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ