aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΟ Ρονάλντο ξεπέρασε τον Ράμος κι έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές στην...

Ο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Ράμος κι έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές στην Ευρώπη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε επίπεδο εθνικών ομάδων και πλέον ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρώπη.

Στο φιλικό της Πορτογαλίας με το Κατάρ στο “Αλγκάρβε”, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε για 181η φορά στην καριέρα του με το εθνόσημο στο στήθος σε επίπεδο ανδρών.

Η επίδοση αυτή είναι κατά μία συμμετοχή μεγαλύτερη από εκείνη του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος, πάντως, παραμένει ενεργός και αναμένεται να κονταροχτυπηθεί γι’ αυτήν την κορυφή με τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ.

Το παγκόσμιο ρεκόρ δεν απέχει πολύ για κανέναν από τους δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με τη FIFA, ο Σοχ Τσιν Αν από τη Μαλαισία είχε καταγράψει 195 συμμετοχές μεταξύ 1969 και 1984.

Οι 10 κορυφαίοι Ευρωπαίοι σε συμμετοχές
Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία) 181
Σέρχιο Ράμος (Ισπανία) 180
Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Ιταλία) 176
Βιτάλις Αστάφιεβς (Λετονία) 167
Ίκερ Κασίγιας (Ισπανία) 167
Μάρτιν Ρέιμ (Εσθονία) 157
Λόταρ Ματέους (Δυτική Γερμανία, Γερμανία) 150
Άντερς Σβένσον (Σουηδία) 148
Ρόμπι Κιν (Ιρλανδία) 146
Ανατόλι Τιμόστσουκ (Ουκρανία) 144

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ