aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΟ Νεϊμάρ στηρίζει μέσω... TikTok τον Μπολσονάρου στις προεδρικές εκλογές

Ο Νεϊμάρ στηρίζει μέσω… TikTok τον Μπολσονάρου στις προεδρικές εκλογές

Ο Νεϊμάρ τάχθηκε υπέρ του ακροδεξιού προέδρου της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, τρεις ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, που θα διεξαχθούν υπό καθεστώς έντονης πόλωσης.

Με ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, ο οποίος έχει περισσότερους από οκτώ εκατομμύρια συνδρομητές στο TikTok και σχεδόν 180 εκατομμύρια στο Instagram, τραγουδά χαμογελώντας ένα τραγούδι που ζητά ψήφο στον Μπολσονάρο. Και όπως ήταν φυσικό, ο Μπολσονάρο ανέβασε άμεσα στο Twitter το βίντεο του Νεϊμάρ.

«Ψηφίστε, ψηφίστε και επιβεβαιώστε, στις 22, είναι ο Μπολσονάρο», αναφέρει το ρεφρέν αυτού του τραγουδιού ηλεκτρονικής μουσικής, σε σχέση με τον κωδικό που θα πληκτρολογήσουν οι πολίτες στην ηλεκτρονική κάλπη, την ερχόμενη Κυριακή.

Φορώντας ένα μαύρο σκουφάκι, ο 30χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, σχηματίζει τον αριθμό «δύο» με τα δάχτυλα και των δύο χεριών.

Υπενθυμίζεται, ότι προχθές Τετάρτη (28/9), ο Νεϊμάρ, χαιρέτισε την επίσκεψη του Μπολσονάρο σε ένα κέντρο για παιδιά που ίδρυσε στο Σάο Πάολο, τέσσερις ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Βραζιλία.

Το βίντεο-μήνυμα του αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας, για τον Μπολσονάρο, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στο ύψιστο αξίωμα της χώρας, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον υπουργό Επικοινωνιών, Φάμπιο Φάρια, και τον γιο του προέδρου, γερουσιαστή Φλάβιο Μπολσονάρο.

«Σας ευχαριστώ για την λαμπρή επίσκεψή σας. Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, αλλά δυστυχώς είμαι μακριά. Ελπίζω να απολαύσατε αυτήν την επίσκεψη στο Ιδρυμα, τον πιο όμορφο στόχο που επιδιώκω στην ζωή και είμαι πολύ χαρούμενος που είστε εδώ», είπε ο Νεϊμάρ στο μήνυμα του, στέλνοντας ένα φιλί με την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού.

Το Ιδρυμα Νeymar Jr, είναι ένα συγκρότημα 8.400 τετραγωνικών μέτρων που υποδέχεται καθημερινά 3.000 παιδιά στην Πράια Γκράντε, μια μειονεκτούσα κοινότητα στην πολιτεία του Σάο Πάολο, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια ο διάσημος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Συνοδευόμενος από δύο πρώην υπουργούς, τον Ταρσίσιο Γκόμες Ντε Φρέϊτας, υποψήφιο για την θέση του κυβερνήτη του Σάο Πάολο, και τον Μάρκος Πόντε, ο οποίος είναι υποψήφιος για την Γερουσία, ο Μπολσονάρο συνομίλησε με νέους, καλώντας τους να «σεβασθούν» τους γονείς και τους δασκάλους τους, ενώ στην συνέχεια, γευμάτισε μαζί τους στην τραπεζαρία, σύμφωνα με βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από το Ιδρυμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ