aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΟ Μαντσίνι πήρε το βραβείο της… παρηγοριάς μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας!

Ο Μαντσίνι πήρε το βραβείο της… παρηγοριάς μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας!

Το βραβείο της… παρηγοριάς δόθηκε στον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Η «Striscia la Notizia», η οποία είναι μια σατιρική εκπομπή, ευρέως διαδεδομένη στην Ιταλία, από το 1988 παραδίδει αυτό το βραβείο σε διασημότητες της Ιταλίας μετά από αποτυχημένες εβδομάδες που έχουν στην ζωή/καριέρα τους.

Κάπως έτσι, δόθηκε στον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο «χρυσός τάπιρος». Πρόκειται για ένα χρυσό αγαλματίδιο που απεικονίζει τον τάπιρο, ένα μεγάλο, φυτοφάγο θηλαστικό, παρόμοιο σε σχήμα με ένα γουρούνι, με κοντό κορμό μύτης με προέκταση.

Μάλιστα, για πρώτη φορά στην ιστορία δόθηκε το… maximum size, ενώ ήταν η 8η φορά στην καριέρα του που ο Μαντσίνι πήρε το εν λόγω βραβείο.
«Το άξιζα», ανέφερε χαριτολογώντας ο Ιταλός τεχνικός, που… κατέκτησε το εν λόγω βραβείο μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ