aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα«Ο Χάαλαντ δεν δέχτηκε να προσφέρει χαρά σε ένα παιδάκι»

«Ο Χάαλαντ δεν δέχτηκε να προσφέρει χαρά σε ένα παιδάκι»

Λάβρος κατά του Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν ο Ρις Στιτς. Ο επιθετικός του Γιβραλτάρ ανέφερε ένα περιστατικό στο οποίο ο Νορβηγός φορ είχε αλαζονική συμπεριφορά, μετά αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Μάρτιο.

«Ο αρχηγός μας, Ρόι Τσιπολίνα, του ζήτησε τη φανέλα μετά το ματς. Η Νορβηγία μάς είχε κερδίσει με 3-0, αλλά εκείνος δεν σκόραρε, είχε γίνει αλλαγή μετά από μια ώρα αγώνα και προφανώς είχε νεύρα. Μετά τις συνεντεύξεις για την τηλεόραση, ο αρχηγός μας πήγε και του είπε ‘ό γιος μου είναι μεγάλος θαυμαστής σου. Θες να ανταλλάξουμε φανέλες;’. Ο Χάαλαντ τον κοίταξε απλά, γέλασε και έφυγε», ανέφερε ο διεθνής με το Γιβραλτάρ και πρόσθεσε:

«Μπορείς να αποκτήσεις πολλά πράγματα, αλλά όχι ποιότητα. Είχε την ευκαιρία να προσφέρει χαρά σε ένα παιδάκι, να του φτιάξει τη μέρα, το μήνα ή το χρόνο, και εκείνος αρνήθηκε. Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να τον σνομπάρουμε στο πρόσφατο παιχνίδι που μας κέρδισαν με 5-1 και πέτυχε χατ-τρικ. Είπαμε κανένας να μην πάει να του ζητήσει τη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ