aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Ντρεπόταν να ζητήσει το τρόπαιο ο Καντέ! (pic+vids)

Ντρεπόταν να ζητήσει το τρόπαιο ο Καντέ! (pic+vids)

Γίνεται να είσαι τόσο συνεσταλμένος και χαμηλών τόνων άνθρωπος που να διστάζεις να πανηγυρίσεις με το Παγκόσμιο Κύπελλο; Αν λέγεσαι Ν’Γκολό Καντέ χρειάζεσαι… μεσολαβητή για να σηκώσεις την κούπα.

Κατάπιε αμέτρητα χιλιόμετρα, ανέλαβε την εξουδετέρωση των αντιπάλων σταρ, έτρεχε μέχρι και… εκτός γηπέδου. Ο Ν’Γκολό Καντέ αποτέλεσε ένα ασταμάτητο μηχανάκι στον άξονα της μεσαίας γραμμής της Εθνικής Γαλλίας στον δρόμο προς την κατάκτηση του Μουντιάλ και η προσπάθειά του αναγνωρίστηκε από τους συμπαίκτες του.

Ο βραχύσωμος άσος της Τσέλσι πάντως, παρά την ανάδειξή του σε Παγκόσμιο Πρωταθλητή εξακολουθεί να συμπεριφέρεται απόλυτα συνειδητοποιημένα όντας όμως και πολύ ντροπαλός, σε σημείο που χρειάστηκε η παρέμβαση του Στίβεν Ενζονζί ούτως ώστε να κρατήσει μόνος του το τρόπαιο καθώς δίσταζε να το ζητήσει!

Πάντως, η… δόξα που απολαμβάνει από όλα τα μέλη των «τρικολόρ» είναι πρωτοφανής. Μάλιστα έχει δημιουργηθεί και σύνθημα με το όνομά του στο οποίο ξεχωρίζει η επιτυχημένη αποστολή του να… σβήσει τον Λιονέλ Μέσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ