aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΝτι Μαρία: «Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή» (pic)

Ντι Μαρία: «Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Αργεντινή» (pic)

Την τελευταία του εντός έδρας… παράσταση με τη φανέλα της Αργεντινής φαίνεται πως πραγματοποίησε απέναντι στη Βενεζουέλα ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν απολαυστικός και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει στην αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Αργεντινός ωστόσο φαίνεται πως μετράει αντίστροφα για την απόσυρση του από την εθνική ομάδα, καθώς με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανέφερε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν και το τελευταίο εντός έδρας ματς που δίνει με την Αλμπιστελέστε, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα σταματήσει να αγωνίζεται με την πατρίδα του μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια αγάπη που εισέπραξα. Πάντα ονειρευόμουν όλα όσα έζησα αυτή την υπέροχη νύχτα. Μάλλον ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με αυτή τη φανέλα στην Αργεντινή. Και το να λέω πως ήταν μια φανταστική νύχτα είναι ίσως λίγο. Σας ευχαριστώ χίλιες φορές. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το καταπληκτικό ματς που έκανε. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να ονειρευόμαστε μαζί. Πάμε Αργεντινή!», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ