aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΝτε Πολ: «Είμαστε η καλύτερη εθνική ομάδα που είχε ποτέ η Αργεντινή»

Ντε Πολ: «Είμαστε η καλύτερη εθνική ομάδα που είχε ποτέ η Αργεντινή»

Πρωταθλήτρια κόσμου στέφθηκε η εθνική Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ, με την παρέα του Λιονέλ Μέσι να επικρατεί στα πέναλτι της Γαλλίας στον τελικό και να κατακτά το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Αλμπισελέστε από το 1986!

Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του τροπαίου, ο Ροντρίγκο Ντε Πολ, μίλησε για το επίτευγμα της ομάδας του στο «TyC Sports» και χαρακτήρισε την εθνική του Σκαλόνι ως την κορυφαία στην ιστορία της Αργεντινής.

«Συγχωρέστε με όλοι, αλλά είμαστε η καλύτερη εθνική ομάδα που είχε ποτέ η Αργεντινή.

Δεν το λέω από εγωισμό, κάθε άλλο. Νομίζω η εθνική είχε καλύτερους παίκτες από εμάς στο παρελθόν, αλλά σαν ομάδα κερδίσαμε όλους τους πρωταθλητές: την τελευταία ομάδα που κέρδισε το Copa America (Βραζιλία), την πρωταθλήτρια Ευρώπης (Ιταλία) αλλά και την προηγούμενη παγκόσμια πρωταθλήτρια (Γαλλία)» ανάφερε χαρακτηριστικά, προτού αναφερθεί και στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

«Πολλοί στη θέση μου δεν θα προσπαθούσαν καν γιατί ήταν πολύ δύσκολο. Οι πιθανότητες κατά 80% ήταν ότι θα έχανα ολόκληρο το τουρνουά εφόσον ρίσκαρα. Αλλά τελικά το έκανα, σκέφτηκα επίσης ότι ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι σε Μουντιάλ.

Όταν δοκίμασα το πόδι μου φοβήθηκα τον τραυματισμό. Έτρεξα πρώτα με λίγο φόβο και μετά αποφάσισα πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και άρχισα να επιταχύνω, δεν τραυματίστηκα και μετά πήγα και ενημέρωσα τον προπονητή. Η αβεβαιότητα ήταν αυτό που σκότωνε γιατί δεν ήξερα τι θα συμβεί» κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ