aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νίκη με… χίλια ζόρια για Γερμανία

Η Γερμανία υποδέχθηκε την Σαουδική Αραβία στο Λεβερκούζεν και ναι μεν κέρδισε με 2-1, αλλά για ακόμη μία φορά δεν έπεισε λίγες ημέρες πριν το Mundial. Οι παίκτες του Λεβ μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με τον Βέρνερ, ενώ στο 11’ ο Ρόις είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Μετά το δυναμικό ξεκίνημα, όμως, τα πάντσερ κατέβασαν ρυθμό και παρά τις ευκαιρίες των Κεντίρα (31’), Βέρνερ (32’) το 1-0 παρέμενε. Μέχρι το 43’, όταν ο Ομάρ Χαουσάουι σκόραρε σε λάθος εστία για το 2-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Γερμανοί έχασαν κάποιες ευκαιρίες, ήταν καλύτερη, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε ξανά. Ο Αλ Νταουσάρι έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για την Σαουδική Αραβία στο 61’ και το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 84’. Ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το πέναλτι του Αλ Σαχλάουι, αλλά ο Αλ Τζασίμ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το τελικό 2-1.

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ (46’ Τερ Στέγκεν), Έκτορ, Μπόατενγκ (46’ Ζίλε), Χούμελς, Κίμιχ (81’ Γκίντερ), Κρόος, Κεντίρα, Ντράξλερ, Μίλερ (74’ Μπραντ), Ρόις (57’ Γκουντογκάν), Βέρνερ (62’ Γκόμεζ).

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μαγιούφ, Αλ Χάρμπι (46’ Αλ Μπρέικ), Ομ. Χαουσάουι, Οσ. Χαουσάουι (83’ Αλ Μπουλαϊχί), Αλ Σαχράνι, Οταΐφ (75’ Αλ Μογκάβι), Αλ Φαράζ (90+1’ Αλ Χαϊμπάρι), Αλ Τζασίμ, Αλ Νταουσάρι (87’ Μπαμπίρ), Αλ Σέχρι, Αλ Μουβαλάντ (62’ Αλ Σαχλάουι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ