aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝάπολι: Μετονομάζει το θρυλικό «Σαν Πάολο» σε «Ντιέγκο Μαραντόνα»

Νάπολι: Μετονομάζει το θρυλικό «Σαν Πάολο» σε «Ντιέγκο Μαραντόνα»

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Νάπολι από το θάνατο του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή που πέρασε από την ομάδα, του σπουδαίου Ντιέγκο Μαραντόνα, που λατρεύεται από τους οπαδούς σαν θεός.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα χάρισε σπουδαίες στιγμές στους φίλους των «παρτενοπέι» και αποτελεί σύμβολο για την ιταλική πόλη. Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος, Ντε Ματζίστρις, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, το θρυλικό γήπεδο «Σαν Πάολο», όπου μεγαλούργησε ο «θεός του ποδοσφαίρου», θα μετονομαστεί σε «Ντιέγκο Μαραντόνα», ως ένας φόρος τιμής στον Αργεντινό θρύλο.

«Θα ονομάσουμε το Stadio San Paolo προς τιμήν του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!», δήλωσε ο δήμαρχος στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

«Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο Ντιέγκο έφυγε. Έκανε τους ανθρώπους μας να ονειρεύονται, αποζημίωσε τη Νάπολη με την ιδιοφυΐα του», πρόσθεσε.

Απόψε το στάδιο θα μείνει φωτισμένο όλη τη νύχτα για τον Ντιέγκο, ενώ οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ