aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Να η ευκαιρία για τους «Βίκινγκς»

Ίσως να είναι η ομάδα με την καλύτερη ψυχολογία από τις 32 που συμμετέχουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο λόγος για την Ισλανδία, με τους μόλις 345.000 κατοίκους, που μετά το EURO 2016, συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, αποσπώντας στην πρεμιέρα ισοπαλία 1-1 από την Αργεντινή.

Και σήμερα (18:00) στο Βόλγκογκραντ, οι «Βίκινγκς» έχουν την ευκαιρία να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να νικήσουν τη Νιγηρία, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα 2-0 από την Κροατία και αν χάσει εκ νέου θα αποκλεισθεί από τη συνέχεια.

Οι Ισλανδοί του Χέιμιρ Χάλγκριμσον αγωνίζονται με 4-4-1-1 «εκνευρίζοντας» τους λάτρεις του ελεύθερου ή έστω του ποιοτικού ποδοσφαίρου. Όμως, παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι και το ζητούμενο, τουλάχιστον σε διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Με πολύ καλή φυσική κατάσταση και αλτρουισμό στο παιχνίδι τους, οι Ισλανδοί θα επιχειρήσουν να κάμψουν την αντίσταση των Αφρικανών, που παρατάσσονται με 4-2-3-1 και στηρίζονται στην πολύ καλή φυσική τους κατάσταση και στο πάθος που χαρακτηρίζει το παιχνίδι τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ