aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί

Με την αναμέτρηση Αργεντινή-Ισλανδία, αρχίζει ο 4ος όμιλος στο Μουντιάλ. Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του, θα αντιμετωπίσουν στη Μόσχα (19:00) τους «Βίκινγκς» με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στη θέση του φαβορί για την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο.

Μπορεί ο Χόρχε Σαμπαόλι, να έχει στη διάθεσή του την καλύτερη επιθετική πεντάδα του Μουντιάλ (Μέσι, Ντιμπάλα, Ντι Μαρία, Ιγκουαϊν και Αγουέρο), όμως όπως φαίνεται θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα μόνο τους τρεις. Ο ιδιόρρυθμος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1, που όμως μετατρέπεται εύκολα σε 4-3-3.

Εάν επαληθευθούν οι πληροφορίες, ο Αγουέρο θα παίξει στην κορυφή και πίσω του οι Μέσι, Ντι Μαρία και Μέσα. Από την πλευρά τους, οι Ισλανδοί, προέρχονται από την εντυπωσιακή τους πορεία στο EURO 2016, κερδίζοντας φίλους ανά την υφήλιο σε πολλαπλάσιο αριθμό από τους μόλις 340.000 κατοίκους της μικρότερης -πληθυσμιακά- χώρας που έχει συμμετάσχει σε Μουντιάλ.

Οι Βορειοευρωπαίοι, που θα βρεθούν στην κορυφαία γιορτή για πρώτη φορά στην ιστορία τους, απολαμβάνουν το παιχνίδι όταν παίζουν στην εθνική τους ομάδα και βασίζονται στη δύναμη και στο πάθος που τους διακρίνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ