aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Μουντιάλ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των προημιτελικών

Μουντιάλ: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των προημιτελικών

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ που διεξάγεται στην Ρωσία.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (3/7) περιλάμβανε Σουηδία-Ελβετία και Κολομβία-Αγγλία με τους Σουηδούς και τους Άγγλους να περνούν στην επόμενη φάση και να τίθενται αντιμέτωποι στους «8» της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Η Αγγλία προκρίθηκε στα πέναλτι και ξόρκισε την κατάρα! (vid)

Εκπληκτική η Σουηδία, η οποία σε αγώνα που έγινε στην Αγία Πετρούπολη για τη φάση των «16» νίκησε 1-0 την Ελβετία, με τέρμα του εκπληκτικού για άλλο ένα παιχνίδι Φόρσμπεργκ στο 66΄ και πέρασε στους προημιτελικούς έπειτα από 24 χρόνια.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη ο νικητής κρίθηκε στην ρωσική ρουλέτα των πέναλτι χάρις σε φιλί ζωής του Μίνα που σκόραρε με κεφαλιά στο 93’ και οδήγησε τον αγώνα στην παράταση (1-1) και μετέπειτα στα πέναλτι. Ωστόσο στα πέναλτι η Αγγλία κατάφερε να επικρατήσει στην διαδικασία των πέναλτι με τον Πίκφορντ να αποκρούει το πέναλτι του Μπάκα και στη συνέχεια ο Ντάιερ να σκοράρει οδηγώντας έτσι την ομάδα του στον προημιτελικό.

Διαβάστε επίσης: Ο πονηρός Μοχίκα έσκαβε τη βούλα πριν το πέναλτι του Κέιν (vid)

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο επιθετικός της Τότεναμ παραμένει στην πρώτη θέση των σκόρερ με τον ίδιο να έχει πετύχει 6 γκολ μέχρι στιγμής με τον Ρομελού Λουκάκου και τον Κριαστιάνο Ρονάλντο να ακολουθούν με 4 τέρματα.

Δείτε πως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα της φάσης των «8»:

Παρασκευή 6 Ιουλίου:

17:00 Ουρουγουάη-Γαλλία ΡΙΚ2

21:00 Βραζιλία-Βέλγιο ΡΙΚ2

Σάββατο 7 Ιουλίου

17:00 Σουηδία-Αγγλία ΡΙΚ2

21:00 Ρωσία-Κροατία ΡΙΚ2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ