aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Μουντιάλ: Κίνδυνος αποκλεισμού για Βίντα! (vid)

Μουντιάλ: Κίνδυνος αποκλεισμού για Βίντα! (vid)

Η Κροατία νίκησε στα πέναλτι τη Ρωσία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ όπου και θα αντιμετωπίσει την Αγγλία. Ο προπονητής των Κροατών Ζλάτκο Ντάλιτς ενδέχεται να μην μπορεί να υπολογίσει τον σκόρερ του δεύτερου γκολ στο παιχνίδι με την Ρωσία Ντομαγκόι Βίντα, διότι κινδυνεύει με αποκλεισμό από τον ημιτελικό.

Ο λόγος είναι ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube το οποίο τον δείχνει να φωνάζει το σύνθημα «Δόξα στην Ουκρανία». Το σύνθημα αυτό παραπέμπει στον ουκρανικό στρατό και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις κυρίως από τους διοργανωτές Ρώσους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο είναι και ο παλαίμαχος διεθνής και πρώην συμπαίκτης του στην Κροατία Όγκνιεν Βουκόγεβιτς, ο οποίος με την σειρά του φώναξε «Αυτή η νίκη είναι για την Ντιναμό (Κιέβου) και την Ουκρανία».

Ο Βίντα κινδυνεύει με τιμωρία αποκλεισμού από το ματς με την Αγγλία, λόγω των τεταμένων σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Η FIFA εξετάζει το βίντεο και γενικότερα την υπόθεση προκειμένου να δει αν θα τιμωρήσει τον Κροάτη αμυντικό, ενώ ο ίδιος ο Βίντα έσπευσε να δηλώσει πως ήταν μια πλάκα το βίντεο και πως συμπαθεί πολύ τη Ρωσία και τον λαό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ