aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜουντιάλ: Η Δανία διαμαρτύρεται κατά του Κατάρ μέσα από τις φανέλες της

Μουντιάλ: Η Δανία διαμαρτύρεται κατά του Κατάρ μέσα από τις φανέλες της

Υπάρχει πλήθος αναφορών για καταπάτηση ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων στο Κατάρ, το οποίο σε λίγο καιρό διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Δανία σε συνεργασία με την εταιρία που την ντύνει διαμαρτύρεται κατά του Κατάρ, μέσα από τον σχεδιασμό της εμφάνισής της. Συγκεκριμένα, οι λεπτομέρειες, όπως το λογότυπο της Ομοσπονδίας, είναι το ίδιο χρώμα με τη φανέλα.

«Με τη φανέλα της Δανίας, θέλουμε να στείλουμε διττό μήνυμα. Δεν είναι εμπνευσμένη μόνο από το Euro του 1992, αλλά και μία διαμαρτυρία κατά του Κατάρ για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γι’ αυτό οι λεπτομέρειες της εμφάνισης δεν είναι εμφανείς.

Δεν θέλουμε να είμαστε ορατοί σε ένα τουρνουά που έχει κοστίσει χιλιάδες ζωές. Στηρίζουμε την εθνική Δανίας, αλλά δεν στηρίζουμε και το Κατάρ», εξηγεί μεταξύ άλλων η σχεδιάστρια εταιρεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ