aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜουντιάλ 2022: Ο Τσάβες πέτυχε το γκολ με το πιο δυνατό σουτ

Μουντιάλ 2022: Ο Τσάβες πέτυχε το γκολ με το πιο δυνατό σουτ

Το γκολ που σημειώθηκε με το πιο δυνατό σουτ στη φάση των ομίλων, αλλά και στο γύρο των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν εκείνο που πέτυχε ο Μεξικανός Λουίς Τσάβες.

Ο Τσάβες είχε σημειώσει το δεύτερο γκολ της «Ελ Τρι» στη νίκη με 2-1 επί της Σαουδικής Αραβίας, που όμως δεν στάθηκε ικανή για να εξασφαλίσει στους «Τρικολόρες» την πρόκριση από τον 3ο όμιλο στα νοκ άουτ παιχνίδια. Ο 26χρονος μέσος της μεξικανικής Πατσούκα είχε σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε απόσταση 29,19 μέτρων από την εστία και με την μπάλα να πιάνει ταχύτητα 121,69 χιλιομέτρων την ώρα!

Η FIFA υπενθύμισε ότι η «Αλ Ρίχλα», η επίσημη μπάλα της Adidas για τη διοργάνωση, περιέχει τεχνολογία που βοηθά στην παρακολούθηση αυτού του τύπου δεδομένων. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ότι το γκολ από την πιο μακρινή απόσταση από το τέρμα (32,85 μέτρα) ήταν εκείνο με το οποίο ο Μαροκινός Χακίμ Ζίγες άνοιξε το σκορ εναντίον του Καναδά, που έληξε με νίκη (2-1) για την αφρικανική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ