aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜουντιάλ 2022, Γαλλία: Ζιντάν, Μπενζεμά, Πλατινί απέρριψαν πρόσκληση της Ομοσπονδίας για τον τελικό

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Ζιντάν, Μπενζεμά, Πλατινί απέρριψαν πρόσκληση της Ομοσπονδίας για τον τελικό

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Ζιντάν δεν θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, όταν οι φήμες τον αναφέρουν ως διάδοχο του Ντεσάν στο τιμόνι της εθνικής ομάδας και έτσι απέρριψε την πρόσκληση της Ομοσπονδίας να παρευρεθεί στον τελικό του Μουντιάλ. Αρνητική ήταν και η απάντηση των Μπενζεμά, Πλατινί και Λοράν Μπλαν.

Τέσσερις ημέρες μετά από ένα γρήγορο μετ’ επιστροφής ταξίδι στη Ντόχα, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα ταξιδέψει εκ νέου στο Κατάρ την Κυριακή (18/12) για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ. Θα πάρει τη θέση του στις εξέδρες των επισήμων του γηπέδου Lusail και θα στηρίξει τη γαλλική ομάδα απέναντι στην Αργεντινή, όπως έκανε στη Ρωσία πριν από τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Le Parisien» στο πλευρό του θα είναι η σύζυγός του, ο Υπουργός Αθλητισμού, και οι Κιμπεμπέ, Πογκμπά, Καντέ, Ενκουκού. Παρούσα θα είναι επίσης η Στεφανί Φραπάρ, ο άλλοτε πυγμάχος Μπραχίμ Ασλούμ, αλλά και σύμβουλοι του ποδοσφαίρου και πολιτικοί.

Στη λίστα των απόντων όμως, βρίσκει κανείς ενδιαφέροντα πρόσωπα. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Ζινεντίν Ζιντάν, φέρεται να απέρριψε την πρόσκληση της Ομοσπονδίας, με το ισπανικό δημοσίευμα να προτάσσει ως λόγο, την επιθυμία του να μην κλέψει ούτε δευτερόλεπτο από την προβολή της εθνικής ομάδας σε αυτό το ιστορικό γεγονός, εν μέσω φημών για το μέλλον του στην τεχνική της ηγεσία.

Παράλληλα, η «Le Parisien», σημειώνει ότι οι Λοράν Μπλαν, Μισέλ Πλατινί, Καρίμ Μπενζεμά, παρότι προσκεκλημένοι, δεν θα είναι μέρος αυτής της αποστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ