aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜουντιάλ 2022, Αργεντινή: Αν χάσει από το Μεξικό αποκλείεται, τα δεδομένα της ισοπαλίας

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Αν χάσει από το Μεξικό αποκλείεται, τα δεδομένα της ισοπαλίας

Η Πολωνία πήρε νίκη «χρυσάφι» κόντρα στη Σαουδική Αραβία με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή του 3ου ομίλου του Μουντιάλ του Κατάρ. Αυτό το αποτέλεσμα είχε και δεύτερη… χαμένη και αυτή είναι η Αργεντινή.

Η Αλμπισελέστε βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μετά την ήττα-σοκ από τους Σαουδάραβες και τη νίκη της παρέας του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αν χάσει το βράδυ (26/11, 21:00) από το Μεξικό θα μείνει εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Θυμίζουμε πως οι Μεξικάνοι έχουν έναν βαθμό μετά την ισοπαλία με την Πολωνία και αν νικήσουν την Αλμπισελέστε θα φτάσουν και αυτοί τους τέσσερις πόντους.

Η πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής δεν… βολεύεται ούτε με την ισοπαλία, καθώς θα θέλει τόσο νίκη επί της Πολωνίας (30/11 21:00) την τελευταία αγωνιστική όσο και ισοπαλία στο Σαουδική Αραβία – Μεξικό (30/11 21:00) για να προσπεράσει τους Σαουδάραβες στη διαφορά τερμάτων. Φυσικά αν η ομάδα του Λιονέλ Μέσι πάρει τη νίκη, τότε θα κρατάει την τύχη της στα χέρια, καθώς θα ανέβει στη δεύτερη θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ