aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Μόντριτς: «Να προσέξουμε τα στημένα με την Αγγλία»

Μόντριτς: «Να προσέξουμε τα στημένα με την Αγγλία»

Η Κροατία απέκλεισε στα πέναλτι τη Ρωσία και πέρασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ όπου και θα αντιμετωπίσει την Αγγλία. Ο αρχηγός της Κροατίας και MVP του αγώνα Λούκα Μόντριτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μιλώντας γι αυτά που πρέπει να προσέξει εκείνος και οι συμπαίκτες του, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία, όπως κάθε παιχνίδι που έχουμε δώσει σε αυτό το Mundial. Πρέπει τώρα να απολαύσουμε την πρόκριση και έπειτα να συγκεντρωθούμε στους αντιπάλους μας και είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμαστούμε πολύ καλά.

Είδαμε το παιχνίδι τους σήμερα και ξέρουμε ότι είναι πολύ καλοί στις χαμένες μπαλιές. Πρέπει να βελτιωθούμε επίσης όταν αμυνόμαστε στις στημένες φάσεις», ήταν τα λόγια του.

Στο τέλος όμως ο 32χρονος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να κατακτήσει την «Χρυσή Μπάλα» φέτος, αφού Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφεραν να προχωρήσουν, απαντώντας:

«Πραγματικά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να πετύχει η Εθνική ομάδα. Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά, όμως μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.

Σίγουρα τα ατομικά βραβεία είναι για να σε ανταμείψουν για την δουλειά που κάνεις, ωστόσο δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό. Θέλουμε απλά να φέρουμε ένα μετάλλιο. Τώρα το τι χρώματος θα είναι, αυτό θα το δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ