aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μοναδικό κίνητρο το γόητρο

Για τους πρώτους βαθμούς τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας θα παίξουν το απόγευμα (17:00) στη «Βόλγκογκραντ Αρένα» της ομώνυμης πόλης η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος.

Αμφότερα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα μετρούν από δύο ήττες απέναντι στη διοργανώτρια του Μουντιάλ και την Ουρουγουάη, οπότε μοναδικό κίνητρο που διαθέτουν είναι το γόητρο, καθώς ουδείς θα ήθελε να αποχωρήσει από το τουρνουά χωρίς την κατάκτηση έστω ενός βαθμού.

Σε αυτό το εντελώς αδιάφορο παιχνίδι, πάντως, αναμένεται να γραφτεί Ιστορία. Βασικός τερματοφύλακας των Αιγύπτιων θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο 45χρονος (!) Εσάμ Ελ Χανταρί, ο οποίος αν αγωνιστεί θα είναι ο «γηραιότερος» ποδοσφαιριστής που συμμετείχε ποτέ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Διαιτητής είναι ο Βίλμαρ Ρολδάν (Κολομβία).

Πόλη: Βόλβογκαρντ

Σαουδική Αραβία-Αίγυπτος (1ος όμιλος, 3η αγωνιστική)

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Χαουσαουί, Αμπντουλαγί, Αλ Μπουράικ, Αλ Σαχρανί, Αλ-Φαράχ, Μπαμπχίρ, Οταΐφ, Αλ Μογκαβί, Αλ-Ντοσαρί, Ασίρι.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Χανταρί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Φατί, Αμπντέλ-Σαφί, Χαμέντ, Ελνενί, Ελ Σαΐντ, Τρεζεγκέ, Μοσέν, Σαλάχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ