aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜίλερ: «Η ισοπαλία δεν θα επηρεάσει το ηθικό της Γερμανίας εν όψει Μουντιάλ»

Μίλερ: «Η ισοπαλία δεν θα επηρεάσει το ηθικό της Γερμανίας εν όψει Μουντιάλ»

Ο Τόμας Μίλερ δήλωσε ότι η ισοπαλία (3-3) της Γερμανίας με την Αγγλία στο Nations League θα έχει μικρό αντίκτυπο στο ηθικό της ομάδας εν όψει του Μουντιάλ.

Η Γερμανία προηγήθηκε 2-0 με τους Γκουντογκάν και Χάβερτζ, αλλά δέχτηκε τρία τέρματα σε διάστημα 12 λεπτών για να δώσει στην Αγγλία το προβάδισμα πριν ο Χάβερτζ εκμεταλευτεί το λάθος του τερματοφύλακα Νικ Πόουπ και ισοφαρίσει στο τελικό 3-3.

Η ισοπαλία ολοκλήρωσε μια απογοητευτική πορεία στο Nations League για τη Γερμανία, η οποία τελείωσε με μία νίκη σε έξι παιχνίδια.
«Το σημερινό (σ.σ. χθσινό) παιχνίδι δεν είναι σχετικό με τις προοπτικές μας», είπε ο Μίλερ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:
«Είμαστε εκεί για να επικεντρωθούμε πλήρως στο να διασκεδάσουμε και να διατηρήσουμε την επιθυμία και τη συνοχή ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να επιβεβαιώσουμε τη φήμη της Γερμανίας ως ομάδα που διαπρέπει σε μεγάλα τουρνουά. Ίσως υπάρξει κριτική απ’ έξω, μπορεί και όχι, δεν ξέρω. Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει τι γράφεται απ’ έξω.
Θα βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλή θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα δώσουμε τα πάντα και θα δούμε τι θα επιτύχουμε όσον αφορά στα αθλητικά αποτελέσματα».
Η Γερμανία, που αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στον πρώτο γύρο, βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Κατάρ μαζί με την Ισπανία, την Κόστα Ρίκα και την Ιαπωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ