aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Μέσι: «Το Μουντιάλ θα κρίνει το εάν θα συνεχίσω στην εθνική Αργεντινής»

Μέσι: «Το Μουντιάλ θα κρίνει το εάν θα συνεχίσω στην εθνική Αργεντινής»

Για την απόφαση του για το εάν θα συνεχίσει στην εθνική ομάδα της Αργεντινής η οποία θα εξαρτηθεί από την πορεία των «αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι.

Δηλώσεις στην εφημερίδα Sport της Καταλωνίας έκανε ο άσος της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, ο οποίος γνωστοποίησε ότι η πορεία της εθνικής Αργεντινής στα γήπεδα της Ρωσίας θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το εάν θα συνεχίσει σε αυτή ή όχι.

«Δεν ξέρω εάν θα είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ. Εξαρτάται από το πώς θα τα πάμε στη διοργάνωση αυτή. Το γεγονός ότι δεν νικήσαμε σε τρεις τελικούς, μας έκανε να περάσουμε δύσκολες στιγμές με τον Τύπο της Αργεντινής. Είδαν ως εύκολο να φθάνεις σε έναν τελικό. Είναι ξεκαθάρο ότι το σημαντικό είναι να νικάς στους τελικούς, αλλά το να φθάνεις δεν είναι εύκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ