aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜέσι: «Ήξερα πως ο Θεός θα μου έδινε το Μουντιάλ, δεν αποσύρομαι από την Αργεντινή»

Μέσι: «Ήξερα πως ο Θεός θα μου έδινε το Μουντιάλ, δεν αποσύρομαι από την Αργεντινή»

Ο αρχηγός της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ έκανε λόγο για την εκπλήρωση του παιδικού του ονείρου και ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την εθνική του.

Ο Λιονέλ Μέσι στα 35 του χρόνια πέτυχε τον μεγάλο στόχο της καριέρας του και ηγήθηκε στην πορεία της Αργεντινής προς την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο 35χρονος σούπερ σταρ στις δηλώσεις του μετά τον μεγάλο τελικό με τη Γαλλία ο Pulga τόνισε πως… ένιωθε ότι ο Θεός θα του έδινε το τρόπαιο των ονείρων του και ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την εθνική του.

«Ήξερα πως ο Θεός θα μου το έδινε. Είχα ένα προαίσθημα ότι θα γίνει δικό μου. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην Αργεντινή για να δούμε τους τρελούς πανηγυρισμούς. Ήταν το τρόπαιο που ήθελα σε όλη μου τη ζωή. Ήταν το όνειρο της παιδικής μου ηλικίας. Είναι το καλύτερο πράγμα που υπάρχει. Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένο είναι (σ.σ. δείχνοντας το τρόπαιο). Δεν αποσύρομαι από την εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ως πρωταθλητή», ανέφερε ο Μέσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ