aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας, έχει το Βέλγιο που θα αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι την Τυνησία στο Spartak Stadium της Μόσχας (15:00) για την 2η αγωνιστική του 7ου Ομίλου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, έπαιξαν όσο χρειάσθηκε στην πρεμιέρα με τον Παναμά, επικράτησαν άνετα με 3-0 και απέδειξαν ότι δικαίως θεωρούνται μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Ο νεαρός τεχνικός, θα βασισθεί εκ νέου στο 3-4-2-1, με τον Λουκάκου στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του, τους Αζάρ, Μέρτενς και Καράσκο. Οι Ντε Μπρόινε και Βίτσελ θα ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ο Τιμπό Κουρτουά αποτελεί τον ηγέτη της πολύ καλής αμυντικής γραμμής που διαθέτει το Βέλγιο.

Από την πλευρά τους, οι Τυνήσιοι που ικανοποίησαν παρά την ήττα με 2-1 από την Αγγλία στην πρεμιέρα, παίζουν για δύο αποτελέσματα, καθώς με ισοπαλία θα μείνουν «ζωντανοί» για την πρόκριση, δεδομένου ότι στο τελευταίο ματς θα αντιμετωπίσουν τον Παναμά. Ο Ναμπίλ προτιμά το 4-1-4-1 προκειμένου να διασφαλίζει όσο είναι δυνατόν την περιοχή του από τα κύματα επιθέσεων, με τον Σκιρί «συνδετικό κρίκο» των γραμμών και τον Καζρί στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ