aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜαρτίνεθ: «Ιδιοφυΐα όποιος ανέφερε τις ιστορίες για τα αποδυτήρια»

Μαρτίνεθ: «Ιδιοφυΐα όποιος ανέφερε τις ιστορίες για τα αποδυτήρια»

Ψέματα και σενάρια που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας χαρακτήρισε τα όσα γράφονται από τα ΜΜΕ για τα… αποδυτήρια του Βελγίου, ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

«Υπάρχουν Μέσα ενημέρωσης που τους αρέσει να αναπαράγουν ψεύτικες και αρνητικές ειδήσεις αντί να υποστηρίζουν την πιο ταλαντούχα ομάδα στην ιστορία του βελγικού ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι ιστορίες ή ποιος τις δημοσιεύει. Αλλά αυτός ο άνθρωπος έβαλε αυτογκόλ για το Βέλγιο αντί να στηρίξει τη χώρα του. Αυτός ο άνθρωπος είναι ιδιοφυΐα.

Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να μας απασχολεί πολύ ο θόρυβος από το εξωτερικό. Είμαστε εδώ στο Κατάρ για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ας ελπίσουμε ότι οι πραγματικοί οπαδοί μπορούν ακόμα να το απολαύσουν», ανέφερε με μεγάλη δόση ειρωνείας στη συνέντευξη Τύπου για το ματς-τελικό με την Κροατία.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών είχε γραφτεί πως πολλοί ποδοσφαιριστές εντός των αποδυτηρίων είχαν τσακωθεί, ανάμεσά τους και ο Φερτόνχεν, Αζάρ, Μπατσουαγί.

Οι Βέλγοι για να μην μπλέξουν σε σενάρια, πρέπει να νικήσουν την Κροατία την τελευταία αγωνιστική ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ