aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜαρτίνες και άλλοι παίκτες της Αργεντινής «αναβίωσαν» τον αμφιλεγόμενο πανηγυρισμό του Μουντιάλ

Μαρτίνες και άλλοι παίκτες της Αργεντινής «αναβίωσαν» τον αμφιλεγόμενο πανηγυρισμό του Μουντιάλ

Η Αργεντινή έκανε την φιέστα της για την κατάκτηση του Μουντιάλ σε ένα φιλικό κόντρα στον Παναμά (2-0) στο «Μονουμεντάλ» και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βρήκε τον τρόπο να γίνει και πάλι viral.

Ο γκολκίπερ της «αλμπισελέστε», που είχε τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του τροπαίου στο Κατάρ, «αναβίωσε» τον προκλητικό του πανηγυρισμό όταν αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά έβαλε μπροστά στο… επίμαχο σημείο τη μινιατούρα του «Ζιλ Ριμέ» που πήραν όλα τα μέλη της ομάδας, αλλά είχε και συνεργούς, αφού ακριβώς το ίδιο έκαναν-χαριτολογώντας-οι Πετσέλα, Γκουίντο Ροντρίγκες, Ρούλι και Ακούνια.

Νωρίτερα, πάντως, δεν έκρυψε την ευαίσθητή του πλευρά δακρύζοντας στη διάρκεια του εθνικού ύμνου της Αργεντινής για τους παγκόσμιους πρωταθλητές, που αποθεώθηκαν. «Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Θυμήθηκα όλα όσα ζήσαμε και περάσαμε για να φτάσουμε στην κορυφή. Καταφέραμε κάτι που ονειρευόμασταν, αλλά τώρα θέλουμε κι άλλα. Αυτό το γκρουπ θέλει περισσότερα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα. Θέλουμε να γίνουμε είδωλα για τα νέα παιδιά», σημείωσε ο άσος της Άστον Βίλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ