aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα«Marca»: Κοντά στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο με €400.000.000 για δύο χρόνια!

«Marca»: Κοντά στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο με €400.000.000 για δύο χρόνια!

Σύμφωνα με την ισπανική Marca ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται μια «ανάσα» από την Αλ Νασρ, με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να αφορά την υπογραφή συμβολαίου για δυόμισι σεζόν, έναντι 200 εκατ. ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων του μισθού του και άλλων διαφημιστικών συμφωνιών.

Στον πάγκο της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας κάθεται ο Ρούντι Γκαρσία, ενώ εκεί αγωνίζονται ο Κολομβιανός τερματοφύλακα Οσπίνα και ο Ισπανός άλλοτε στόπερ των Σαραγόσα, Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ και Μαρσέιγ, Άλβαρο Γκονζάλεθ.

Τώρα η ομάδα του Ριάντ επιδιώκει να ανακτήσει την κυριαρχία στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας από τη νυν πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ και να τοποθετηθεί στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη με την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Αλ Νασρ έχει έδρα το στάδιο «Mrsool Park», χωρητικότητας 25.000 φιλάθλων, αναφέρει ακόμα το δημοσίευμα, ενώ τονίζεται ότι είχε γίνει προσέγγιση στον Πορτογάλο σταρ και το καλοκαίρι, με νομικά ζητήματα να μην επιτρέπουν να προχωρήσει μία ενδεχόμενη συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ