aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΚριστιάνο: «Καμία δικαιολογία, θα είμαστε στο Μουντιάλ» (pic)

Κριστιάνο: «Καμία δικαιολογία, θα είμαστε στο Μουντιάλ» (pic)

Ο Μίτροβιτς σόκαρε την Πορτογαλία μέσα στη Λισαβόνα και με… buzzer beater έστειλε τη Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αφήνοντας στη 2η θέση και στα play off την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αρχηγός της Πορτογαλίας ωστόσο πήρε θέση για την ήττα και μέσα από τα social media ανέφερε πως η ομάδα του θα καταφέρει να προκριθεί για το Μουντιάλ του Κατάρ, δίνοντας έτσι το σύνθημα του… comeback!
«Το ποδόσφαιρο μας έχει δείξει πολλές φορές ότι μέσα από δύσκολους δρόμους έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα με τη Σερβία, αλλά δεν θα μας πτοήσει.

Ο στόχος είναι να είμαστε παρόντες στο Κατάρ το 2022 και η ελπίδα μας είναι ζωντανή. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Θα είμαστε στο Κατάρ» έγραψε στα social media.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ