aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΚόρη Πελέ: «Ο πατέρας μου ήθελε να το πάρει η Αργεντινή και ο Μέσι»

Κόρη Πελέ: «Ο πατέρας μου ήθελε να το πάρει η Αργεντινή και ο Μέσι»

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε η κόρη του Πελέ. Λίγες ημέρες μετά τα βραβεία «The Best» της FIFA όπου τιμήθηκε ο σπουδαίος Βραζιλιάνος θρύλος και η γυναίκα του παρέλαβε το εν λόγω τρόπαιο, η Κέλι Νασιμέντο μίλησε για την ομάδα που υποστήριζε ο πατέρας της μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στα πέναλτι.

«Όταν η Βραζιλία αποκλείστηκε, όλοι πήγαιναν στο νοσοκομείο και ρωτούσαν τον Πελέ ποιον θα υποστήριζε. Ο μπαμπάς μου ήθελε να κερδίσει η Αργεντινή λόγω του Μέσι. Όταν κατάλαβε ότι ο Μέσι κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν χαρούμενος», ανέφερε.

Αν μη τι άλλο, ο Πελέ γνωρίζοντας το μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι αλλά και το πόσο σημαντικός θα ήταν αυτός ο τίτλος για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, έκανε στην άκρη τη… διαχρονική κόντρα με την Αργεντινή για το «καλό του ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ